Κυριακή 9 Απριλίου 2017

«ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ» Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ της Ελευθερίας Ζαφείρη



 

- έλιωσες στο διάβασμα και απέτυχες;

- ναι! απέτυχα γιατί μπλόκαρα από το άγχος

- βιοανάδραση έκανες;




Παράλληλα με την άριστη προετοιμασία μας για να πετύχουμε στις εξετάσεις, χρειάζεται να διαχειριστούμε και το εξεταστικό μας άγχος. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί τον πρώτο λόγο αποτυχίας ακόμα και των πιο άριστα προετοιμασμένων. 

Αναρωτιόμαστε συχνά πως έγινε και πάθαμε black out  στην πιο ακατάλληλη στιγμή;

Πως φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό;

Συλλογιζόμαστε τις ατέλειωτες ώρες διαβάσματος, τις προσδοκίες μας για το μέλλον, τον χρόνο που επενδύσαμε και τα ξενύχτια μας πάνω από τον σωρό βιβλίων και σημειώσεων.

Υπολογίζουμε τα χρήματα σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα σκεπτόμενοι ότι και πάλι θα πρέπει να ακυρώσουμε τον ταξίδι μας στον αγαπημένο μας προορισμό γιατί τα χρήματα δεν επαρκούν. 

Από την μία αναλογιζόμαστε τις θυσίες που πρέπει να ξανακάνουμε γιατί αποτύχαμε για άλλη μια φορά και από την άλλη την επιτυχία που αξίζουμε εδώ και τώρα!

Στοχεύοντας λοιπόν στην σίγουρη επιτυχία και προσδοκώντας όσα επενδύσαμε να πιάσουν επιτέλους τόπο, παράλληλα με την προετοιμασία μας στην εξεταστέα ύλη, θα πρέπει να εκπαιδευτούμε στην διαχείριση του άγχους με την βιοανάδραση. 

Η βιοανάδραση είναι ο μόνος σίγουρος και φυσικός τρόπος εκπαίδευσης για την διαχείριση του άγχους με την τεχνική της να είναι απλή, εύκολη και ευχάριστη με σίγουρα αποτελέσματα. 

Πίσω από την δική μου επιτυχία κρύβεται το μυστικό της βιοανάδρασης και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί την γεύση της επιτυχίας αξίζει να την γεύονται όσοι στοχεύουν, όσοι ονειρεύονται και όσοι προσπαθούν γι αυτό. 

Ελευθερία Ζαφείρη
Κοινωνική Λειτουργός ΔΠΘ
Crisis Manager Msc
Υποψ/α Διδάκτωρ Παν/μιου Πελ/σου
Πρωτοετής φοιτήτρια Νομικής ΔΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου